Werkzaamheden

Page

Tekstschrijven

In overleg bespreken we welke tekstsoort(en) het beste aansluiten bij uw doel en doelgroep. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan teksten voor websites, (digitale) folders, brieven, posters en blogs.

Interview

Personeelsleden in het bedrijfsblad, of een mooi profiel van uzelf. Met vragen en antwoorden, of in een doorlopende tekst: samen kijken we wat het beste is voor u of uw klant!

Corrigeren

Hebt u zelf een tekst geschreven, maar u weet niet zeker of er nog fouten in staan? Ik haal de fouten er voor u uit en controleer of de tekst lekker leest.

Redigeren

Het kan erg lastig zijn om zelf een goede tekst te schrijven. Hier kan ik mee helpen. Als u uw eigen werk scherper, korter of sterker wilt hebben, kan ik dat voor u doen. Ik zorg ervoor dat de tekst pakkend, lekker leesbaar en begrijpelijk is!

Bijles geven

Heeft uw zoon of dochter moeite met huiswerk? Ik ben gediplomeerd voor het basisonderwijs en met mijn Master Nederlands heb ik alle kennis en kunde in huis om ze weer bij te spijkeren en hun zelfvertrouwen te laten groeien.

Nederlandse les geven

Vindt u de Nederlandse taal lastig? Begrijpt u sommige brieven niet, of schrijft u liever niet, omdat u bang bent om fouten te maken? Ik help u, zodat er een wereld voor u opengaat! We bespreken wat u lastig vindt en wat u wilt leren. Zo krijgt u les op maat.

Kent u iemand die graag beter Nederlands zou willen lezen, schrijven of spreken? Ik help graag en heb ervaring in het geven van Nederlandse les aan mensen die van oorsprong geen Nederlands spreken. Ook heb ik ervaring in het lesgeven aan analfabeten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s